מוס שוקולד ואבוקדו טבעוני באדיבות רשת "ניצת הדובדבן". מפתיע בטעמו הרך, מומלץ לא לפספס את הטיפ החשוב בסוף המתכון…

צילום: דאגי איטו
צילום: דאגי איטו

מרכיבים:

50 גרם שוקולד מריר איכותי

2 אבוקדו רק מעט בשלים

1 כף שמן קוקוס

1/3 כוס אבקת קקאו או אבקת חרובים

2 תמרים מג'הול

1/3 כוס אגבה (ניתן לשחק עם המתיקות)

מעט תמצית וניל

3/4 כוס משקה שקדים (או תחליב חלב אחר)

1/2 כפית נס קפה או תחליף (מעניק טעם של מוקה, לא חובה)

הוראות הכנה:

ממיסים שוקולד מריר (בכלי זכוכית מעל סיר מים רותחים או במיקרוגל),  מכניסים את שאר החומרים לפי הסדר למעבד מזון ומעבדים עד ליצירת בלילה הומוגנית במרקמה. מקפלים את הבלילה לשוקולד המומס. מעבירים לקירור לפחות ל-3 שעות.

טיפ חשוב: מומלץ להשתמש באבוקדו חצי בשל. היות והבשלות מעניקה לו טעם עז. לעומת זאת כשהוא חצי בוסר, טעמו עדין ואינו משפיע על המוס.

בתיאבון! למתכונים נוספים היכנסו לאתר: http://www.nizat.com/

אודות "ניצת הדובדבן"

החברה הוקמה בשנת 1986, מחנות צנועה בשוק מחנה יהודה שבירושלים, הפכה לרשת בתי טבע אורגניים משגשגת אשר מונה כיום 22 סניפים ומובילה בתחומה בארץ. מתמחה במוצרי מזון טבעיים ואורגנים, תוספי תזונה, קוסמטיקה טבעית, מוצרי ניקיון אורגניים ועוד.

השארת תגובה