אתם חולמים בספרדית ובא לכם גם לאכול בספרדית? רשת קפה גרג מפנקת אותנו במתכון למנת הרול הספרדי שלה. אז יאללה תתפנקו לכם לפני פסח…

ידוע כי חשוב שארוחת הבוקר תכלול את כל אבות המזון, זוהי הארוחה החשובה ביותר ביום ובכל מדינה נהוג לאכול בה דברים שונים בהתאם למסורת. רשת קפה גרג הידועה כרשת הדוגלת בשימוש חומרי גלם איכותיים טבעיים, מעניקה גוון בניחוח ספרדי לארוחת הבוקר שלך בליווי מתכון למנת הרול הספרדי שלה.

מתכון רול ספרדי 

קפה גרג רול ספרדי {תמונה: דניאלה רייבנבך}

מרכיבים לרול אומלט ספרדי ( עבור מנה):

2 ביצים

חופן קוביות פלפל אדום (גמבה)

כף בצל ירוק קצוץ

כף פטרוזיליה קצוצה

50 גרם תפו"א מבושל ומגורד בפומפיה.

*מומלץ להוסיף מעט חריפות למנה ע"י הוספה של אריסה/טבסקו/ צ'ילי גרוס)

1 טורטיה (עדיפות לקוטר 20)

כף אבוקדו

כף גבינה בולגרית מגורדת

מרכיבים למטבל הסלסה:

125 גרם פלפל קלוי

25 גרם בצל קצוץ

5 גרם ום כתוב

קורט סוכר

10 גרם פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

כף שמן זית

אופן הכנת הרול:

  1. מערבבים את הביצים בקערה
  2. מוסיפים את הקוביות גמבה, בצל ירוק, פטרוזיליה, תפו"א מגורד ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מחממים ומשמנים מחבת ושופכים את כל הבלילה למחבת.
  4. מצמידים את הטורטיה לבלילה במחבת.
  5. לאחר מספר דקות הופכים ומבשלים את הצד השני
  6. מורחים במרכז הרול אבוקדו ומפזרים את הגבנה הבולגרית
  7. מגלגלים  וחוצים

הוראות הכנת המטבל:

מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

בתאבון…