כשקר שם בחוץ, אין כמו ארוחה חמה מפנקת ומחממת. רשת גרג קפה מעניקה מתכון קליל ובריא – קדרת ירקות בקארי, שתחמם לכם את החורף.

קדירת ירקות בקארי  (4 מנות)

חומרים לרוטב:

 2 כפות מחית קארי אדום.

חצי קופסת שימורים (200 מ"ל) קרם קוקוס.

שמן סויה לפי מראית עין (תלוי בגודל הסיר).

פחית  עגבניות מרוסקות.

קורט מלח

קורט סוכר

צילום: אלעד גוטמן (Custom)

חומרים לתבשיל:

שמן סויה לפי מראית עין

10 עגבניות שרי חצויות.

2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות.

2 בטטות חתוכות לקוביות ואפויות.

חבילת פטריות.

חופן אפונת גינה.

שעועית עדינה (שקית).

הכנת הרוטב

בסיר רחב  על אש קטנה, בוזקים שכבה דקה של שמן ומוספים את כפות הקארי וקרם הקוקוס בחושים היטב עם כף עץ עד לקבלת מרקם אחיד ומוסיפים  את פחית העגבניות המרוסקות, מתבלים במלח ומעט סוכר.

הכנת התבשיל

בסיר נוסף יש לחמם שמן ולטגן את הבצל והפטריות, לאחר מכן מוסיפים את עגבניות השרי ואת רוטב הקארי  ואז את שאר הירקות ולהביא לרתיחה.

המלצת הגשה: לצד אורז לבן  ומעט בוטנים מעל.

בתיאבון!!!